В нашето напрегнато ежедневие все по-често става въпрос за хидроизолация на основи, която е главен фактор относно дълготрайната експлоатация на различните видове съоръжения и сгради. Обикновено подземната част на всяка сграда е в непрестанен допир до почвените слоеве и съществуват така наречената атмосферна вода и защитата на елементите при дадена конструкция се осигурява въз основа на подземна хидроизолация.

hidroizolacia-na-osnoviСпоменавайки хидроизолация на основи и цени е необходимо да знаем, че всичко зависи от отделните елементи при полагането на изолацията. Последната е подложена на периодично или постоянно налягане и деформиране от слягането на съществуващите земни пластове.
Това идва да рече, че се прави предварителен анализ от опитна фирма, който ще формира крайната оферта за потребителите.

В случай, че искате подземната хидроизолация да бъде качествена, то трябва да се спазят точните изисквания и стандарти, за да стане това факт. Работата минава под зоркия поглед на бригадир, който преценява как се работи и прави необходимите забележки на подопечния си екип.

И тъй като темата, която сме подхванали е хидроизолация на основи – цени, сме длъжни да кажем, че от водещо значение е какъв клас бетон използвате и неговата водонепропускливост. Това е важна мярка, която трябва да се вземе предвид от фирмата изпълнител заела се със задачата да изгради основите и изолацията.

Друг важен фактор, за който се сещаме е актуалната повърхност, върху която се гради хидроизолацията, тя трябва да е с изравнена замазка от пясъчно-циментни разтвори дебели около 2-3 сантиметра. Ако правите хидроизолация с рулонна или битумна основа, то броят пластове и общо сумираната дебелина на пакета се съобразяват с напора на водата и приложения хидроизолационен материал.

При положение, че изграждате такава хидроизолация е нужно към бетона да добавите определени съставки влияещи върху способностите на актуалната бетонова смес. Разбира се, това са все приоритети на специалистите, така че не се опитвайте да се справите сами, защото дейността крие своята сложност.

Цените за този тип хидроизолация биват различни според сградата и използваните материали, които биха могли да бъдат буквално десетки. За целта потърсете изпълнители по ремонт на покривни конструкции, тъй като последните са наясно как да ви помогнат при подобна ситуация.

dilyanrankХидроизолацияподземна хидроизолация,Хидроизолация на основи,хидроизолация цени
В нашето напрегнато ежедневие все по-често става въпрос за хидроизолация на основи, която е главен фактор относно дълготрайната експлоатация на различните видове съоръжения и сгради. Обикновено подземната част на всяка сграда е в непрестанен допир до почвените слоеве и съществуват така наречената атмосферна вода и защитата на елементите при...