pokrivНе един или двама собственици на жилища са изпитвали неприятното усещане от влага в дома си, която идва най-вече от зле направена хидроизолация на покрив. За жалост, когато става въпрос за покривни ремонти на панелни блокове невинаги се постига единодушие със съседите, които смятат, че хидроизолацията облагодетелства само съкооператорите от последните етажи.

Ако обаче в дома ви проникне влага и се появи мухъл, то единствения начин да преодолеете актуалния проблем е монтирането на нова хидроизолация или ремонт на стария покрив. И двата случая се налага да инвестирате определена сума пари, в която влизат материали, извозване и труд. Разбира се, имате шанса и сами да се справите със задачата, но това ще ви коства много време, усилия и финансови средства.

За да не пропуска домът ви вода трябва да се консултирате със специалисти по ремонт на покриви и това е един от най-добрите изходи от неприятната ситуация. Направата на предварителен оглед с цел установяване на течовете е задължителна и въз основа на нея се предлага оферта и цена.

В случай, че живеете в къща и имате проблем с влажност в помещенията ви, не би трябвало да се бавите с ремонта, защото положението може да се влоши. Същото важи и за собствениците на панелни жилища, при които дори е по-сложно, защото трябва да организират събрание на входа, където да се събират пари за извършване на ремонтните дейности относно покривната конструкция.

Днес с едно позвъняване по телефона или отваряне на уебсайт ще прекратите тревогата от течове в дома ви. Инвестицията в ремонт на покриви и хидроизолация е правилна, понеже най-накрая ще може да отдъхнете и да усетите спокойствието около вас.

Много хора питат колко ще струва всичко това, но ние не можем да споделим точната сума, защото не знаем дали ще се наложи да се сменя цялата изолация или ще се прави частичен ремонт. Ето защо оглеждаме сградите, преди да се започне работата и чак тогава ви съобщаваме цифрата, която трябва да заплатите.
Относно това дали е важна хидроизолация на покрив, отговорът е категорично да, ако не искате да ви бъде студено през зимата, стените ви да протекат и да се чувствате дискомфортно.

dilyanrankХидроизолациявлага,покрив,хидроизолация
Не един или двама собственици на жилища са изпитвали неприятното усещане от влага в дома си, която идва най-вече от зле направена хидроизолация на покрив. За жалост, когато става въпрос за покривни ремонти на панелни блокове невинаги се постига единодушие със съседите, които смятат, че хидроизолацията облагодетелства само съкооператорите...