кухни по поръчка бургасЛикс Мебел е производител на кухни по поръчка Бургас, който ще удовлетвори всички ваши желания, реализирайки и най- смелите ви идеи и задоволявайки и най- малките ви капризи. Добрият интериорен дизайн на вашия дом в никакъв случай не е въпрос на каприз, а по- скоро на отношение, на виждане за модерен и уютен дом и на желание за създаване на пълноценна хармонична среда за цялото семейство.

Не губете време за да търсите своята кухня. Всичко, което ви трябва е да съберете идеи, да ни представите размери и останалото е наша работа.

Проектирането на кухненската мебел става на няколко етапа. Първият етап е консултация на място в нашия офис, във вашия дом или чрез мейл. По време на консултацията вие споделяте вашите идеи и желания- представяте ни размери, а ние ви предлагаме решения за избор на материали и цветове за вашия бъдещ проект. Следващият етап е изработката на идеен проект и представянето на бюджетна оферта.

След одобрение от ваша страна на офертата, която сме ви изготвили на база вашите желания, преминаваме към изработка на работен 3D проект, който цели детайло чрез визуализация да придобиете реална визия за проекта.

Одобрявате всички елементи и по работният проект, тогава преминаваме към стъпката на производство, а оттам и към доставка и монтаж на готовите модули. През целия процес на проектиране и производство ние ще ви даваме съвети и насоки непосредствено свързани с обзавеждането, които да ви помогнат по бързо да изберете точните елементи, електроуреди  и т.н.

Какво създаваме във вашата кухня?

Ние изграждаме кухненски шкафове с различни форми, с подходящите за тях механизми, пригодени спрямо нуждите ви. Към шкафовете може да има допълващи организационни елементи, за повече комфорт по време на експлоатация. Изборът на материал, цвят и текстура е ваша грижа, като нашите съвети няма да бъдат в никакъв случай спестени. Ако се затруднявате не се притеснявайте, ние ще ви помогнем. Все пак изборът е огромен и много зависи от бюджетните средства, затова и преценката трябва да бъде основно ваша.

Кухненските шкафове вървят с важни елементи като дръжки, механизми за плавно затваряне, работен плот (мдф с термоустойчиво покритие, технически камък), гръб (стъклен, пдч, имитация на камък или от мдф), LED лента и допълнително осветление.

Какво печелите Вие като наши клиенти?

Печелите професионално решение за вашето пространство, спрямо нуждите и това какво харесвате. В най- кратък срок мебелите, които сте избрали ще бъдат произведени, доставени и монтирани. А гаранцията след монтажа е вашата сигурност за добре свършената ни работа!

Какво ще ви спестим?

Много време, нерви и средства! Ще вземем правилно размерите, ще проектираме вашите мебели и ще ги монтираме прецизно. Всеки сантиметър е от значение в процеса на проектиране и производство на мебелите по поръчка.

Възползвайте се от услугите, които ви предлагаме и си подарете необходимия комфорт за вашия дом!

http://stroej.com/wp-content/uploads/2018/08/kuhnq.jpghttp://stroej.com/wp-content/uploads/2018/08/kuhnq.jpgdilyanrankЗа дома
Ликс Мебел е производител на кухни по поръчка Бургас, който ще удовлетвори всички ваши желания, реализирайки и най- смелите ви идеи и задоволявайки и най- малките ви капризи. Добрият интериорен дизайн на вашия дом в никакъв случай не е въпрос на каприз, а по- скоро на отношение, на виждане...