хладилници либхер комфортКакто при всичко останало в живота и при хладилниците няма универсално и общовалидно решение. Не случайно производителите предлагат толкова много вариации на един и същ битов уред. Идеалният хладилник за едно домакинство може да се окаже напълно неудачен избор за друго, затова, решавайки да закупите хладилник Либхер Комфорт е важно да вземете предвид няколко съществени фактора, така че да се сдобиете с уред, който отговаря перфектно на вашите нужди и изисквания или казано по-просто – с идеалния хладилник.

Консумация на електричество

Хладилникът е вероятно единственият домакински уред, който не можем да изключим с цел икономия на електричество, освен когато е напълно празен, докато отсъстваме от дома. През останалото време уредът е непрекъснато включен в електрическата мрежа, независимо дали в него съхраняваме много или малко храна. Ако искате уредът да не товари излишно сметките ви за ток, заложете на модел от по-висок енергиен клас. Серията хладилници Либхер Комфорт включва чудесни модели от клас А++, които са на малко по-висока цена, но с времето ще компенсирате тази разлика.

С фризер или горна камера?

Всяко домакинство има различна нужда от уред за дълбоко замразяване на храната. Докато едни са инвестирали в отделен фризер, то за други е напълно достатъчна малката камера, с която повечето хладилници са оборудвани. Когато избирате хладилник от серията Либхер Комфорт е важно да анализирате много внимателно нуждата на вашето семейство от дълбоко замразяване. Не решавайте според настоящия сезон, а мислете дългосрочно – през лятото може да се наложи да се запасите с големи количества сладолед, а през есента да напълните фризера с пресни зеленчуци за консумация през зимата.

Размер

Размерът винаги е имал значение, що се отнася до хладилниците. Ако имате голямо семейство, със сигурност ще ви трябва голям хладилник Либхер Комфорт, ако пък живеете сам или домакинството ви се състои само от двама човека, то големият уред ще бъде разхищение на пространство и средства. Има значение също разположението във вашия дом – посоката на отваряне на вратата може да бъде променлива при някои модели, а да не говорим за избора свободно стоящ уред или за вграждане.

Ниво на шум

Това също е фактор, който трябва да вземете предвид, когато избирате хладилник Либхер Комфорт. В зависимост от това къде се намира уредът, неговият шум ще ви пречи ако изберете модел с по-мощен компресор. Ако се налага да нощувате в кухнята, то работата на хладилника може да се окаже проблем, затова съобразете и тази техническа характеристика на хладилника с вашите условия, за да получите един наистина идеален уред.

http://stroej.com/wp-content/uploads/2016/08/liebherr-comfort-509x1024.jpghttp://stroej.com/wp-content/uploads/2016/08/liebherr-comfort-300x300.jpgdilyanrankЗа дома
Както при всичко останало в живота и при хладилниците няма универсално и общовалидно решение. Не случайно производителите предлагат толкова много вариации на един и същ битов уред. Идеалният хладилник за едно домакинство може да се окаже напълно неудачен избор за друго, затова, решавайки да закупите хладилник Либхер Комфорт е...