От незапомнени времена кухнята е място където хората прекарват значителна част от своето време. И този факт може би не трябва да удивява никого, все пак именно кухнята е мястото където се събира цялото семейство, за да хапне заедно, да обсъди миналия ден или просто всички членове да се насладят на взаимната си компания.

 

А какво по-приятно от това да чуеш как е минал деня на децата ти обграден от изискано кухненско обзавеждане, което да подсилва чувството на уют, допринасящо от своя страна толкова много и за между-семейните отношения.

 

Да кажем няколко думи и за гостите на които всяко домакинство се радва толкова много. Все пак българите се славим като една от най-гостоприемните нации. А едно от местата където най-често сядаме да поговорим с дошлите ни на гости приятели е пак кухнята. И едно от първите неща което забелязват нашите гости е именно нашето кухненско обзавеждане.

 

Жените може би имат най-много да кажат за кухнята и това как тази важна стая е обзаведена, все пак, без да звучим сексистки разбира се, те прекарват там най-много време. Ето защо това какво кухненско обзавеждане сме решили да вкараме в нашия дом трябва да е добре обмислено и може би обсъдено с нежната ни половинка.

 

Освен вкуса, с който избираме дизайна на нашето кухненско обзавеждане, дизайн който ще радва нашето и това на нашите гости око, е добре да помислим и за ергономичността на пространството в което готвим и се събираме толкова често.

 

Решение на тази задача можем да открием ако добре премислим разположението на трите основни кухненски повърхности – мивката, масата и плотът за готвене. Много специалисти биха ви посъветвали, че за достигане на най-голям ефект на ергономичност най-добре ще бъде да направите вашето кухненско обзавеждане по поръчка.

 

Т.е. вземете размерите на помещението, което мислите да обособите като кухня, или ако не можете наемете човек да вземе размерите, след което отидете до мебелната къща с конкретните мерки за вашето ново кухненско обзавеждане. Работещият там персонал ще се погрижи за останалото.

https://stroej.com/wp-content/uploads/2016/05/Custom-kitchen.jpghttps://stroej.com/wp-content/uploads/2016/05/Custom-kitchen-300x300.jpgdilyanrankРемонт на покриви
От незапомнени времена кухнята е място където хората прекарват значителна част от своето време. И този факт може би не трябва да удивява никого, все пак именно кухнята е мястото където се събира цялото семейство, за да хапне заедно, да обсъди миналия ден или просто всички членове да се...