асфалтиранеИма технологии, които позволяват по-малка инвестиция

Качественото асфалтиране е въпрос на професионализъм, коректност и отговорност при изпълнението. Фирмите, които се ангажират с тази дейност, трябва да бъдат доказани специалисти в областта. При контакт с техни представители Вие следва да получите ясни отговори, адекватно отношение и предложение за сключване на сделка, която удовлетворява и двете страни.

Чували сме приказката, че евтиното излиза винаги скъпо и когато говорим за асфалтиране на ниво, то тя е стопроцентово валидна. От друга страна, ако някой цели да оскъпи дадена услуга, не означава непременно, че работи квалифицирано. За да се насочите какво да очаквате, обърнете внимание на отзивите и на подхода, с който си служи компанията за асфалтиране.

Разбира се, всичко зависи и от предмета на същинската задача, както и дали сте частен възложител, нуждаещ се от асфалтиране за нуждите на личен имот, или ще се полага труд по обществен обект. Когато говорим за проекти, които са от социална значимост, тогава има експерти, които могат да дадат компетентното си мнение при избора на изпълнител, а и се спазват необходимите процедури, заложени по закон.

Кога асфалтирането е евтино

За евтино под някакъв минимум не може и дума да става, но има технологии, които позволяват по-малка инвестиция. Някои от тях са разработени в Германия, прилагат се в доста от западните страни, екологични са и процесът по полагането на настилката изисква по-кратък период. Предимствата са безспорни, а имайки предвид, че методите са с около 30 процента по-ниско струващи, това ги прави особено предпочитани.

При нас обаче те не са достатъчно изпробвани, а и не винаги дават възможност за асфалтирането на кръпки. По ред причини, основно заради недостатъчния бюджет, дори в големите градове на България, ремонтите рядко включват цялостно асфалтиране и обновяване на пътищата. Тенденцията все пак се налага през последните години, влагат се поетапно повече средства за основно възстановяване, и може би скоро ще можем да се похвалим с улици, по които не се отварят кратери след всеки есенно-зимен сезон.

https://stroej.com/wp-content/uploads/2017/05/asfaltirane.jpghttps://stroej.com/wp-content/uploads/2017/05/asfaltirane-300x300.jpgdilyanrankСтроителство
Има технологии, които позволяват по-малка инвестиция Качественото асфалтиране е въпрос на професионализъм, коректност и отговорност при изпълнението. Фирмите, които се ангажират с тази дейност, трябва да бъдат доказани специалисти в областта. При контакт с техни представители Вие следва да получите ясни отговори, адекватно отношение и предложение за сключване на сделка,...