Често срещан въпрос сред потребителите на бяла кухненска техника е дали домашните хладилници се развалят често или това се случва по-скоро рядко. Тук бързаме да ви успокоим малко и да ви кажем, че хладилниците не се развалят толкова често, колкото това се случва с ред други кухненски уреди, например с микровълновата печка. Още по-добре стоят нещата ако изберете здрава и надеждна марка, каквато е Либхер.

Специалистите също така бързат да уточнят, че при повреда на хладилника не бива да се плашите, защото обикновено тези дефекти не са толкова сериозни и не са много скъпи за отстраняване. Освен това не е толкова трудно да се открие хладилен Либхер сервиз.

Хладилниците обикновено са един от най-скъпите електрически домакински уреди, които имаме в кухнята и това, че не се развалят много често най-вероятно ви идва като едно голямо успокоение. Така си е – можете да си поемете малко въздух. Ако сте избрали някой от моделите на Либхер, тогава сте направили добър избор, защото тук цените са по-добри от тези при редица други модели хладилници.

Вероятността хладилникът ви да се развали, особено ако е Либхер, е изключително малка, особено през периода на гаранционния срок. Този вид кухненски уред обикновено се разваля трудно, особено когато е нов. Най-често повредите възникват при уреди, които са били подложени на доста дълги години интензивна експлоатация. Тогава много често хората предпочитат по-скоро да си купят нов хладилника за дома, отколкото да ремонтират стария в доказан Либхер сервиз.

И все пак, ако решите да поправите стария хладилник (все пак може да не е толкова стар), то почти 100% е сигурно, че майсторът ще дойде във вашия дом, защото хладилниците са доста скъпа и трудна за местене техника, което ги прави не особено желани за местене. Да не говорим, че самото местене не е особено препоръчително за хладилника. Добре е да му намерите място, от което да не го местите.

Малко по-рано споменахме, че с годините хладилниците се развалят в резултат на интензивна експлоатация, но може би е редно да уточним какво точно имаме предвид. Под интензивна експлоатация искаме да кажем именно това, че хладилникът на практика не спира да работи никога, освен може би в моментите, в които поради проблем с електрозахранването токът временно е спрял. Само и единствено тогава кухненският уред получава една кратка почивка. Тук отново трябва да кажем, че Либхер притежава изключително голяма устойчивост, оправдавайки израза “немско качество”.

Важно е да отбележим, че ако хладилникът е повреден докато е все още в гаранционен срок е много важно да не викате случайно подбрани техници и хладилни специалисти, а по-скоро да се свържете с фирмата, от която сте закупили уреда и да чакате последващи инструкции за това как точно да постъпите. А има и хора, на които никога не им се е налагало да носят хладилника си в Либхер сервиз – надяваме се и на вас да не ви се налага.

https://stroej.com/wp-content/uploads/2015/06/remont-hladilnik.jpghttps://stroej.com/wp-content/uploads/2015/06/remont-hladilnik-300x300.jpgdilyanrankЗа домаЛибхер,ремонт,хладилник
Често срещан въпрос сред потребителите на бяла кухненска техника е дали домашните хладилници се развалят често или това се случва по-скоро рядко. Тук бързаме да ви успокоим малко и да ви кажем, че хладилниците не се развалят толкова често, колкото това се случва с ред други кухненски уреди, например...