pokrivenremontТова е един от съществените въпроси, който стои пред всяко домакинство, което изпитва нужда от ремонт на покрива. От една гледна точка инвестицията в нов покрив е доста сериозна стъпка, която може и да не е наложителна точно в този момент. Погледната от друга страна обаче ако покривната конструкция е в тежко състояние, ремонтът няма да помогне и само ще бъде разход на време и пари.

Посъветвайте се със специалист, който ще направи проверка на покрива и ще прецени какво трябва да се направи. При огледа се установява къде са течовете, дали гредите са провиснали и има ли много спукани керемиди. След като вече се знаят крайните резултати от огледа, ще се вземе и съответното решение. Последното зависи и от това какви планове имате за бъдещето на сградата.

В случай, че ще събаряте мястото до десет години, то тогава се губи смисъла от слагане на нов покрив. Един ремонт ще възстанови проблемите и ще издържи много дълго време. Ако обаче се готвите да живеете поне 20 години или повече, то тогава ще се наложи новия покрив да бъде поставен.

Ремонтът на един покрив обикновено включва подмяна на счупените керемиди с нови, смяна на ламаринени обшивки, а понякога дори се налага смяна на цялата носеща конструкция. Професионалистите препоръчват преглед на състоянието на водосточните тръби и улуците. Към ремонтните дейности могат да бъдат включени паро и топлоизолация, като разбира се това се прави по ваш избор.

Един покрив трябва да се ремонтира, когато забележите течове. Реагирайте бързо още щом забележите водата, а не чакайте проблема да назрее, защото така усложнявате процедурата по ремонта. Ремонт на покривната конструкция може да се наложи и когато тя е прекалено стара и не отговаря на новите изисквания.

Цените за нов покрив или ремонт на старата конструкция са индивидуални за всяка една сграда и се решават след направен оглед на обекта. В офертата влиза превоз на материали, труд и всички допълнителни действия.

dilyanrankРемонт на покривинов покрив,покривни ремонти,ремонт на покрива
Това е един от съществените въпроси, който стои пред всяко домакинство, което изпитва нужда от ремонт на покрива. От една гледна точка инвестицията в нов покрив е доста сериозна стъпка, която може и да не е наложителна точно в този момент. Погледната от друга страна обаче ако покривната конструкция...