sglobyaemi-kashtiВ тази публикация, ще стане дума за преимуществата на сглобяемите къщи. Вероятно много от вас вече са се уверили лично в качествата им, тъй като броя на собствениците се увеличава с всеки следващ ден. Ясно е, че именно сглобяемите вили и къщи са предпочитан вариант от хиляди хора в България, тъй като се лесни за монтаж и им дават множество предимства.

Истината е, че съвременните сглобяеми къщи се радват на голяма популярност от страна на обществото. Те имат някои плюсове, с които се отличават пред другите видове строежи. Самото строителство на сглобяемата къща отнема значително по-малко време и вие може да имате собствен дом само за 3 месеца. Това е един много кратък срок, за да започнете да живеете в новата си къща.

Ако се загледате в американските сглобяеми къщи, ще забележите, че те са стилни и красиви. Те имат и славата на къщи с отлично направена изолация, което ги прави съблазнителни за голям брой потребители у нас. Качествената изолация означава спестяване на електрическа енергия, а това е много важен фактор за хората. Специалисти твърдят, че сглобяемите къщи са много по-добре изолирани, отколкото тухлените постройки.

Строежът на една американска сглобяема къща се извършва от обучени кадри, които знаят как да действат във всеки един момент. Клиентът може да бъде напълно сигурен, че всеки детайл, ще бъде изпипан перфектно и вие няма да имате абсолютно никакви проблеми с новия си дом.
А знаете ли, че устойчивостта на една къща при земен трус много зависи от масата й. Сглобяемите къщички са леки и имат висока устойчивост срещу земетресения, както сами може да се досетите. Още един важен фактор за всички, които живеят в райони с повишена сеизмична активност.

Поредната добра новина за всеки, който е решил да закупи сглобяема къща е нейната крайна цена. Тя е значително по-ниска от тази на останалите варианти и за това можем да инвестираме спокойно парите си. Комбинацията между издръжливост, красива визия и цена дава крайния резултат за вас.

dilyanrankСтроителствобързо строителство,сглобяеми къщи
В тази публикация, ще стане дума за преимуществата на сглобяемите къщи. Вероятно много от вас вече са се уверили лично в качествата им, тъй като броя на собствениците се увеличава с всеки следващ ден. Ясно е, че именно сглобяемите вили и къщи са предпочитан вариант от хиляди хора в...