Искате да промените и обновите външния вид на банята си: предлагаме ви няколко полезни съветаМисълта за преобразяване на всяко пространство в къщата може да бъде наистина сложна. Особено ако нямате никаква представа какво да правите… И ремонтът на банята не е изключение.

Банята е едно от онези пространства, които имат много аспекти, които трябва да се вземат предвид при обновяването им, но постигането на перфектната операция не е невъзможно.

Три съвета за перфектното обновяване

Трябва да си признаем, че ремонтът на банята е едно от онези неща, които все отлагаме, докато малките неща, които не харесваме, не се превърнат в големи неща за промяна.

Нормално е да се чувстваме претоварени при мисълта за ремонта. Разходите, материалите и постигането на добри резултати са някои от опасенията, които може да имате.

Въпреки това ремонтът на банята няма да бъде главоболие, стига да знаете и планирате всяка стъпка, която трябва да предприемете.

  1. Планирайте всеки сантиметър

Да, първата стъпка, за да постигнете добри резултати при ремонта на банята си, е планирането и организацията.

Отделете малко време, за да обмислите и планирате предварително работата, която искате да свършите.

Това включва измерване на всеки сантиметър от пространството и определяне на бюджета, който ще ви е необходим.

Ясната представа за характеристиките на пространството е от основно значение за постигането на по-добри резултати.

СЪВЕТ: Измерете цялото налично пространство и направете скица, за да разпределите по-добре пространството.

След като сте измерили и сте си представили какво искате да направите, ще ви е по-лесно да определите приблизително колко ще трябва да инвестирате.

  1. Преди всичко функционалност

Много хора смятат, че функционалността и новите тенденции не вървят ръка за ръка, докато истината е, че те са много тясно свързани.

С течение на времето дизайнерите и архитектите по целия свят са се заели със задачата да въвеждат иновации и да подобряват елементите, така че да бъдат по-удобни, но и модерни

СЪВЕТ: Изберете елементите и аксесоарите въз основа на скицата на пространството, която сте направили.

  1. Правилните материали

Обърнете внимание на материалите, които избирате.

Също толкова важно, колкото и да познавате оформлението на пространството, е да знаете кои материали са най-подходящи за вашите нужди. Не трябва да пропускате материалите, необходими за довършителни ремонтни дейности в банята.

Не забравяйте, че баните са пространство податливо на корозия. Водата, влажността, честата употреба, средствата за дезинфекция могат да предизвикат корозия, ето защо трябва да изберете здрави, трайни и устойчиви материали като неръждаема стомана.

Добрата новина е, че сега има стотици материали, покрития и финиши, от които да избирате, всички те са проектирани да издържат на дълготрайна употреба.

Цимент, дърво, плочки и порцелан – наред с други – са някои от най-търсените материали за ремонт на банята.

Неръждаемата стомана също влиза в списъка на основните материали за постигане на добра ремонтна работа.

https://stroej.com/wp-content/uploads/2023/05/Iskate-da-promenite-i-obnovite-vanshniya-vid-na-banyata-si-predlagame-vi-nyakolko-polezni-saveta.jpghttps://stroej.com/wp-content/uploads/2023/05/Iskate-da-promenite-i-obnovite-vanshniya-vid-na-banyata-si-predlagame-vi-nyakolko-polezni-saveta-300x300.jpgdilyanrankЗа дома
Мисълта за преобразяване на всяко пространство в къщата може да бъде наистина сложна. Особено ако нямате никаква представа какво да правите... И ремонтът на банята не е изключение. Банята е едно от онези пространства, които имат много аспекти, които трябва да се вземат предвид при обновяването им, но постигането на...