Мебели БораЕстественият масив е предпочитаният мебелен материал. Здравината и устойчивостта, красотата и специалната атмосфера на изисканост, превръщат натуралната дървесина в луксозен продукт, оценен високо от всички познавачи на стилното обзавеждане. Разцветката и текстурата й се различават от ПДЧ и МДФ плоскостите – матова, с характерна за отделните видове шарка, и нюанс в определена гама.

Мебели от бук

Фирма “Бора” от гр. Габрово изработва красива интериорна мебел от балканска букова дървесина. Балканските букови масиви (Fagus moesiaca) растат в определени региони на Балканите, сред които са части от Дунавска равнина, Стара планина, Родопите, Средна гора, Западна Странджа планина, южнопирински регион, Северна Гърция, Сърбия, Румъния.

Те се отличават с характерната за видът здравина, якост и многопластов строеж, съчетани с леснообработваема структура. В изработката на мебелните проекти, фирмата комбинира ръчни и машинни технологии. Съчетанието между традиция и модерна обработка, осигурява масивна дълготрайна конструкция, автентична визия, дългогодишна функционалност. Буковата гора расте и живее в продължение на 400 г. Вашата мебелировка ще украсява дома и офисът ви завинаги.

В магазинът ни

В селекцията си сме подбрали най-продаваните артикули на габровската компания. Тя е най-популярна с атрактивните си маси – високи и ниски,  холни, трапезни, с масивен дървен и стъклен плот, с извити крака или равна геометрична основа, в комплект със столове, самостоятелна мебел. Столовете за хол, кухня, трапезария, бар-стол, тапицирани и нетапицирани, с и без подлакътници, са сред най-популярните им продукти.

Тук ще откриете също табуретки, атрактивни кресла и фотьойли, според актуалните тенденции в интериорният дизайн, масивни скринове, както и ефектни лампиони и витрини. Букът е матов и елегантен, почти лишен от окраска. Цветът му се променя ефектно с разнообразни байцове, като между предложенията се откриват цвят тъмнокафяв, абанос, натурален, светлокафяв, бял, червенокафяв. Разнообразната палитра може и да се допълни от клиента.

https://stroej.com/wp-content/uploads/2019/07/bora.jpghttps://stroej.com/wp-content/uploads/2019/07/bora-300x161.jpgdilyanrankЗа дома
Естественият масив е предпочитаният мебелен материал. Здравината и устойчивостта, красотата и специалната атмосфера на изисканост, превръщат натуралната дървесина в луксозен продукт, оценен високо от всички познавачи на стилното обзавеждане. Разцветката и текстурата й се различават от ПДЧ и МДФ плоскостите – матова, с характерна за отделните видове шарка, и...