plosuk-pokrivОбикновено, когато се наложи хидроизолация на плосък покрив ние започваме да се притесняваме относно нейното изпълнение и трескаво да търсим фирма, която да поеме работата. Разбира се, няма от какво да се притеснявате, тъй като съществуват множество специалисти, които могат да ви помогнат при осъществяването на тази задача.

Ние избираме хидроизолация на плосък покрив, за да премахнем пробойните и да спрем влагата, която бавно, но сигурно се придвижва към нашите апартаменти и къщи. Плоските покриви са онези, при които наклона е от 7% до 10%. Ремонтите се извършват посредством използването на стандартен или модифициран битум, полимерно фолио, специално създаден каучук и други. Хидроизолационните материали трябва да предоставят качество и добра цена.

Ако изберете мазана хидроизолация, тя трябва да бъде поета от опитен екип, който да ви даде пълна гаранция за работата. В случай, че стоите пред дилемата да изберете мазан или рулонен битум, вземете предвид отделните характеристики на двата съществуващи материала. Когато една хидроизолация е мазана, тя ни позволява да работим при покриви с множество чупки и геометрични особености.

В случай, че покрива има изчистена форма, то битумните мембрани са за предпочитане. Причините това да бъде така са, че според наличните деформации и важността на сградата, залепването може да бъде пълно или частично, като и в двата случая се използва битумно лепило, за да се осигури здравина и невъзможност на влагата да влезе във вашето жилище.
При полагане на битумна хидроизолация задължително се осигурява трайна защита на покритието от високите температури. Самата защита се прави чрез употреба на тежка или лека минерална посипка. Клиентите получават максимална доза здравина и могат да разчитат на висока устойчивост при използването на добри материали.

Говорейки за хидроизолация на плосък покрив се взимат предвид и най-тънките детайли, за да се свърши работата, както трябва. Препоръчително е да се работи само с изпитани бригади, които знаят как да положат изолацията, така че тя да не претърпи промени или повреди. Такива фирми може да откриете и в мрежата, тъй че не се притеснявайте за намирането им.

Внимателно преценете, с коя фирма за ремонт на покриви и хидроизолации ще работите. За ваше спокойствие ви съветваме да вземете поне няколко оферти, от които да селектирате най-удачната за вас.

dilyanrankХидроизолацияремонт на плосък покрив,хидроизолационни материали,хидроизолация на плосък покрив
Обикновено, когато се наложи хидроизолация на плосък покрив ние започваме да се притесняваме относно нейното изпълнение и трескаво да търсим фирма, която да поеме работата. Разбира се, няма от какво да се притеснявате, тъй като съществуват множество специалисти, които могат да ви помогнат при осъществяването на тази задача. Ние избираме...