електромагнитни бравиНа всеки един му се е налагало поне веднъж в живота си да отсъства от дома за няколко дни, седмици, месеци или година. За да лишим себе си от постоянни мисли и терзания и да осигурим една пълноценна и ефикасна защита на своите близки и семейства, то най-рационалното и трезвомислещо решение, е електронни брави за входни врати. Благодарение на тях и чрез методът, по който за изградени, ние подсигуряваме своя дом и семейства.

Какво представлява електронното заключване, посредством електронни брави за входни врати

Този вид заключване е едно бързо и сигурно решение, предпазващо ни от злонамерени хора и постъпки, които биха ни навредили. Ние подсигуряваме както себе си и близките си хора, така и своите имущества и съдържание в съответните сгради, офиси, апартаменти, търговски обекти и други. Сред пазара за „антивзлом системи“ ни се предлага богата гама от разнообразни решения.

Електронните брави за входни врати притежават високо качество и изключителна степен на защита. Ако входът, респективно изходът, не се заключват пълноценно, то всички останали средства за сигурност, се оказват излишни, след като липсва най-важния елемент, който би трябвало да ни вдъхва респект. Този вид системи притежават функционални възможности и максимално удобство при експлоатация.

Защо да подсигурим своя вход чрез тези системи за сигурност

Оказват се едни от най-предпочитаните средства за защита, сред голяма част от населението ни. Първият важен фактор е обширния ценови диапазон, което ги прави напълно достъпни сред клиентите. На второ място, но не и по важност се класира тяхната издръжливост.  Друго от предимствата е липсата на универсалност при ключовете. Те не могат да бъдат подменяни свободно, както при механичния тип заключване.

При тях, ключалката, наречена четец не е свързана с електронната брава, така че в случай, че възникне проблем, трябва да се подмени с нов. Четецът е защитен от заливане с киселина, лепила, пъхане на клечки, механични, електронни или електрически въздействия. Използва се електронен ключ при заключване и отключване, като всеки един от тях има свой уникален код, липсва повторяемост.

Предимство и удобства

Съществуват безброй удобства при ползването на този вид защита. Предимството на електронния ключ е, че при загуба или кражба се изтрива само съответния ключ, което е много по-удобно, евтино и рентабилно. Той може да се програмира да отключва и заключва множество врати, като това в никаква степен не повлиява на нивото на сигурност.

А това, което ние си спестяваме през цялото време, докато използваме електронни брави за входни врати, са онези огромни, тежки и досадни връзки метални ключове. След като направим  правилния избор и заложим на сигурността и спокойствието, то ние си осигуряваме безгрижие и възможността дълго да отсъстваме от домовете си.

http://stroej.com/wp-content/uploads/2016/05/elektromagnitni-bravi.jpghttp://stroej.com/wp-content/uploads/2016/05/elektromagnitni-bravi-300x300.jpgdilyanrankЗа дома
На всеки един му се е налагало поне веднъж в живота си да отсъства от дома за няколко дни, седмици, месеци или година. За да лишим себе си от постоянни мисли и терзания и да осигурим една пълноценна и ефикасна защита на своите близки и семейства, то най-рационалното и...