hidroizolacia-plosuk-pokrivПроблемните покриви в България са много и често идва времето, когато се замисляме за ремонти. Когато течовете зачестят се нуждаем от фирма за хидроизолации на плоски покриви, която да разреши проблема посредством използването на определени техники и материали.

Плоските покриви обикновено са добър завършек на всяка сграда с правилни геометрични форми позволяващи максималната употреба на височините на таваните, тъй като не предразполага към скосяване.
Един от най-честите проблеми с плоски покриви е отлепването и разкъсването на така наречените битумни мушами. Ето именно тук се нуждаем от професионалисти по хидроизолации на плоски покриви. Измъкването от тази неприятна ситуация е приложението на битумни хидроизолационни пасти.

Плоският покрив е изложен на постоянно натоварване заради атмосферните условия, като например сняг, дъжд, вятър или силно слънце. Сериозно влияние се оказва и от вътрешната влага, когато затопляме помещенията си през зимата. Това налага максимално стабилна хидроизолация, която да поема температурните разлики през всеки сезон.

Добре направените хидроизолации на плоски покриви обикновено имат срок на годност цели двадесет години, така че възползвайте се от най-добрите оферти, които могат да се намерят на пазара. Невинаги евтините фирми за ремонт на покриви ще ви свършат добра работа, така че премислете няколко различните оферти, преди да се спрете на конкретен изпълнител.

Специалистите препоръчват битумна хидроизолация за плоски покриви. При нея се осигурява 100% защита срещу високите летни температури, което ви предпазва от нежелани явления. Основната идея е да не позволите на течовете да проникнат в жилището ви, тъй като последните носят куп неприятности за собствениците.

При изчистената форма на покрива се използват битумни мембрани, чието залепване се извършва чрез битумно лепило, като се вземат предвид наличните деформации на покривната конструкция. Всичко става бързо, устойчиво и така както вие бихте желали да е. Естествено съветваме ви да искате гаранция за свършената работа.

Големите фирми за ремонт на покриви и хидроизолации на плоски покриви дават до 5 години гаранционен срок. Те подписват договор с клиента, в който се споменават всички параметри по дейността и дори се включват неустойки при неизпълнение на сроковете.

Ако дошло времето за хидроизолация на вашия плосък покрив, не отлагайте твърде дълго, за да избегнете евентуалните проблеми, които ще имате с течове във времето.

dilyanrankХидроизолациябитумна хидроизолация,битумни мембрани,хидроизолация на плосък покрив
Проблемните покриви в България са много и често идва времето, когато се замисляме за ремонти. Когато течовете зачестят се нуждаем от фирма за хидроизолации на плоски покриви, която да разреши проблема посредством използването на определени техники и материали. Плоските покриви обикновено са добър завършек на всяка сграда с правилни геометрични...