автоключар в София Когато чуем фразата автоключар София, подсъзнателно оставаме с усещането за превъзходство на столичните ключари над специалистите, работещи в останалите градове на страната ни. Дали грешим? В никакъв случай. В столицата ни е концентрирана голяма част от населението на България, и следователно там са и най-модерните автомобили, притежаващи сложни електронни системи за заключване.

Столичните автоключарски ателиета разполагат с най-добрите специалисти по автомобилни заключвания, някои от които са завършили своето обучение в чужбина. Броят и вида на услугите, предлагани от почти всеки автоключар в София е много по-различен от дейността, развивана от ключарите в останалата част на страната. Разбира се, това не означава, че всички провинциални ключари се занимават единствено с механични автоключалки, просто електронните системи там са по-малко познати.

Кои професионални задачи може да изпълни столичният автоключар?

Услугите, предлагани от почти всеки професионален автоключар в София могат да се сторят напълно непознати и необичайни на техните колеги в по-малките градове. За столичните автоключарски ателиета и сервизи това са дейности, които всеки професионалист трябва да предлага, ако иска да бъде конкурентен на пазара и адекватен на съвременната обстановка.

Сред професионалните автоключарски услуги, предлагани в София са:

Аварийно отключване на автомобили по всяко време на денонощието

Автоключарите в София, или поне по-голямата част от тях предлагат денонощни аварийни услуги. Сигурно ще се изненадате, когато разберете колко много собственици на автомобили губят своите ключове или ги чупят при опит да отключат вратите или да стартират двигателя в късните часове на нощта.

Столичните автоключарски фирми са напълно наясно с голямото търсене на денонощни аварийни услуги, и съответно ги предлагат. Цената на аварийното отключване на автомобил съвсем не е символична, като разходите за транспорт на аварийния екип се начисляват към цената на услугата. Най-евтиният вариант е ключовете да са заключени в автомобила. Когато ключът е изгубен, откраднат или счупен, срещата с ключаря ще продължи и на следващия ден за изработка на нов ключ и препрограмиране на ключалките.

Изработка на автоключове

Всеки реномиран автоключар в София ще ви предложи изработка на автоключове в различни модели и вариации. На изработка подлежат както старите механични секретни ключове за врати, стартер и капачка на резервоара, така и електронните автоключове с чип (имобилайзер), с каквито работят всички по-нови модели автомобили.

Цената за изработка на нов ключ с чип и дистанционно зависи от вида на заключващата система. Когато кодът е статичен, цената на новия ключ е по-ниска от тази на ключов чип с подвижен код, при който шифърът се променя при всяко отключване на колата. Почти всеки автоключар в София ще препоръча и прекодиране на ключалките спрямо новия ключ, особено когато се касае за изгубен или откраднат ключ от автомобила. Така се елиминира възможността за незаконно отключване на колата.

Изработка на изгубен оригинален ключ

За нас като незапознати с работата на ключарите е странно как може да се изработи дубликат на изгубен ключ, когато липсва оригиналът. Истината е, че това е детска игра за всеки майстор автоключар в София, разполагащ с нужната професионална апаратура. В този случай се работи с невероятна точност, като се прочита секрета на ключалката на автомобила. По този начин не се налага прекодиране или смяна на автоключалките, защото новият ключ е абсолютно идентичен с оригиналния.

http://stroej.com/wp-content/uploads/2018/02/avtokliuchar-sofia.jpghttp://stroej.com/wp-content/uploads/2018/02/avtokliuchar-sofia.jpgdilyanrankЗа дома
Когато чуем фразата автоключар София, подсъзнателно оставаме с усещането за превъзходство на столичните ключари над специалистите, работещи в останалите градове на страната ни. Дали грешим? В никакъв случай. В столицата ни е концентрирана голяма част от населението на България, и следователно там са и най-модерните автомобили, притежаващи сложни електронни...